Wol in Huis

Wol in Huis is een webshop die de volgende artikelen verkoopt:

De boeken, en de wol die gebruikt wordt in de boeken, ‘Noors breien’, ‘Kerstballen breien’ en ‘Paasereieren breien’ van Arne en Carlos. Deze mannen zijn bekend geworden als de Noorse kerstballen breiende mannen. In het boek ‘Noors breien’ staan hedendaagse ontwerpen met motieven geïnspireerd op truien uit de streek Setesdal, Noorwegen.

Wol in huis verkoopt wol voor zowel beginners als voor gevorderden. Bij voorbeeld heel geschikt voor beginners is Vamsegarn, voor het breien van truien, sjaals en mutsen.

Rauma merken, zoals Finullgarn, Gammelserie, Vamsegarn, Mitu met alpaca wol, PT design PT5 sokkengaren en Selbustrikk Gammelserie wol voor traditioneel gebreide Noorse wanten, mutsen kousen en sjaals.

Handig bij het kopen van wol is dat vulwol, breinaalden van bamboe, en sokken- rondbreinaalden van bamboe direct meebesteld kunnen worden.

Wolinhuis verkoopt woon- en interieur accessoires zoals handgebreide kussens, handgevilte schapenvachten, handgeweven plaids van wol, dit kan schapenwol en alpacawol zijn. Ook zijn er handgebreide, kant en klaar gebreide kerstballen te koop in de webshop.

Bekijk website

Posted Under

Wol in Huis