Assurantiekantoor Ridderbos

Met Assurantiekantoor Ridderbos neemt u een ongebonden tussenpersoon in de arm en maakt dus gebruik van de aangeboden kennis en ervaring.

Assurantiekantoor Ridderbos heeft connecties met meerdere verzekeringsmaatschappijen en banken waardoor u altijd verzekerd bent van een objectieve vergelijking m.t.b. deze verzekerings-, hypotheek- of pensioenprodukten.

Assurantiekantoor Ridderbos begeleid klanten op het vaak complexe vak van schaderegeling. Het persoonlijk contact zowel bij aanvraag, offerte-vergelijking als wel het regelen van schades staat bij Ridderbos hoog in het vaandel.

Assurantiekantoor Ridderbos MKB heeft in de loop van de jaren een behoorlijke positie opgebouwd in de regionale markt. Op dit moment laten ongeveer 120 bedrijven hun bedrijfsmatige verzekeringen door Ridderbos onderhouden.

Ridderbos weet door passend advies over de steeds veranderende wetgeving op het gebied van sociale verzekeringen de ergernis hierover te verzachten.
Bij schadeverzekeringen ziet Ridderbos een verschuiving naar preventie. Ridderbos probeert zoveel mogelijk deze verzekeringen in een pakket-vorm voor u te regelen, geen overlappingen en financieel voordeel.

Bekijk website

Posted Under

Assurantiekantoor Ridderbos