SEO

Wat is zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie is er op gericht websites beter te laten scoren in zoekmachines. Een goede positie binnen de onafhankelijke resultaten zorgt voor meer relevante bezoekers en resulteert in hogere conversies. Het optimaliseren van een website gebeurt op verschillende niveaus: inhoud, techniek en linkpopulariteit.

  • Inhoud: op basis van keyword research, waarin de belangrijkste zoekwoorden voor uw website worden vastgesteld, wordt de inhoud van een website geoptimaliseerd.
  • Techniek: De website wordt technisch gezien zo opgebouwd dat deze door zoekmachines optimaal ‘begrepen’ en geïndexeerd kan worden. Ons Content Management Systeem, dat hier volledig op afgestemd is, biedt hiervoor uitkomst.
  • Linkpopulariteit: Door het opbouwen van linkpopulariteit ziet de zoekmachine het verband tussen uw website en andere relevante websites. Samen met de inhoud van een website is dit een belangrijke factor voor een zoekmachine om te bepalen hoe waardevol uw website is.

Meer relevante bezoekers naar uw website?

Jb-WebDesign biedt verschillende mogelijkheden aan op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

  • Quickscan: uitgebreide analyse van uw website waarin de huidige vindbaarheid in kaart wordt gebracht. In een heldere rapportage omschrijven we verbeterpunten en brengen we advies uit waarmee u zelf aan de slag kunt!
  • Volledig optimalisatietraject: analyse huidige situatie, keyword research, content optimalisatie en content management, linkbuilding, statistieken, advies en onderhoud.
  • Onderhoud: een onderhoudsprogramma op maat om uw posities te behouden en te verbeteren.

Neem contact met ons op om te kijken wat voor u de beste oplossing is.