WebDesign

Een passende website voor uw organisatie in

Een website is tegenwoordig in veel gevallen het belangrijkste middel om te communiceren met bestaande en potentiële klanten. Het is daarom erg belangrijk dat uw website aansluit bij uw visie en bedrijfsvoering. Bevat uw website relevante informatie en heeft deze de juiste uitstraling dan vergroot dit de kans op online succes.

Gebruiksvriendelijk

Een belangrijk aspect van een succesvolle website is tevens dat deze gebruiksvriendelijk is en een heldere structuur heeft. Door het vaststellen en goed bestuderen van uw doelgroep maken wij een passend functioneel ontwerp welke aansluit bij de behoeften van uw doelgroep.

Vindbaar

Het internet groeit en er komen dagelijks vele nieuwe websites bij. Om serieus de strijd aan te kunnen gaan met uw concurrenten is het belangrijk dat uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Jb-WebDesign heeft zich op dit vlak gespecialiseerd en bouwt websites zodat deze optimaal indexeerbaar zijn voor zoekmachines.

Maatwerk

Door onze ervaring op zowel technisch als grafisch gebied kunnen wij voor iedere case een passende maatwerk oplossing ontwikkelen. Websites worden door ons ontwikkeld volgends de W3C richtlijnen. De mogelijkheden variëren van eenvoudige informatieve websites tot complexere websites zoals een webshop met een online betaalsysteem. Uiteraard is een degelijk Content Management Systeem ons ook niet vreemd!